Reparații Monitoare Și

Reparații Televizoare

Despre

Despre Noi

Efectuăm operațiuni de reparații televizoare și monitoare cu promptitudine, profesionalism și seriozitate. Ne preocupă furnizarea de servicii de calitate pentru a ne fideliza clienții. În laborator avem aparatură și echipamente profesionale pentru depanare tv și monitoare.

Service TV 

Reparații Televizoare Sector 6

Reparăm televizoare 3D, 4K, UltraHD, LCD, LED, OLED, QLED, drepte sau curbate. Reparațiile se fac în serviceul propriu autorizat. Dispunem de personal cu vastă experiență în domeniul reparațiilor de televizoare. Consultanță depanare gratis. Constatarea defecțiunilor pentru televizoarele aduse la noi în service este gratuită

Reparăm orice model de televizor: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Philips, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, TCL, Eurotech, Cinex, Hiunday, Horizon, Provision, Eurovision, Vestel sau orice tip de televizoare led, televizoare lcd.

 

Expertiza Reparații TV

Suntem conectați la sistemul Euras, un sistem modern, creat exclusiv pentru tehnicienii de service profesioniști. Avem acces la baza de date pentru reparații și know-how comunitar pentru aparate electrocasnice și electronice de larg consum. EURAS s-a lansat în Germania. Baza de date a fost actualizată menținând și dezvoltând pe parcursul anilor coopererea directă cu fabricanții, reprezentanții fabricanților și atelierele de specialitate. Deținem echipamente profesionale de testare și măsurare de ultimă generație. Avem documentație tehnică pentru majoritatea modelelor și garantăm diagnosticarea rapidă a defecțiunilor. Suntem în parteneriat cu furnizorii de componente de cea mai buna calitate.

Consultanță gratuită

Constatarea defecțiunilor și consultanța pentru echipamentele reparate in laboratorul nostru este gratuită.

Reparații la sediul nostru

Reparațiile pentru TV și monitoare se fac la sediul nostru.  Echipamentele le veți aduce personal la noi în atelier.

Garanție 90 de zile

Ne străduim să oferim reparații cât mai rapide și la prețuri corecte. Garanția lucrărilor efectuate este de 90 de zile.

Service Monitoare Sector 6

Monitorul scoate zgomote ciudate?

Imaginea Este Încețoșată?

Număr de Monitoare Reparate:

600

Reparăm monitoare LG, Samsung, Benq, Hyundai, Orion, Relisys, Platinium, Daewoo, Philips, Toshiba, Allwiev, Maxwell, Compaq, Beko, Schneider, Silva, Jvc, Fujitsu, Dell, Hp, Altec, Acer, Horizon.

17 ani de ExperiențĂ Și

Reparații Multiple

Imaginea este prea puțin luminoasă? își schimbă nuanța sau se îngustează?  apar anumite distorsiuni pentru perioade mai scurte sau mai lungi?monitorul porneste greu sau nu mai porneste deloc? 

Ce Spun Clienții Noștri

★★★★★

Foarte rapid,lucreaza foarte bine si curat!! Sunt foarte multumit!

★★★★★

Corectitudine si profesionalism!Au reactionat foarte prompt! seriosi.

Aparat Defect? Sunați-ne Acum!

×

Bună ziua!

Faceți click pe inginerul nostru din căsuța de mai jos și veți putea începe discuția cu el. Suntem disponibili pe Whatsapp de luni până vineri, între orele 10-19.

Pentru o mai bună comunicare vă rugăm sa ne transmiteți poze  cu echipamentul dumneavoastră.

×