Reparații Boxe Active și Amplificatoare

Orice probleme ați avea cu boxele active sau amplificatorul, contactați-ne și le vom repara. Rapid și cu profesionalism. Echipa noastră are experiență vastă în domeniul reparațiilor electronice în laboratorul propriu, dotat cu echipamente de ultimă generație, care pot să-ți readucă la viață sistemul audio. Ce probleme poate avea un astfel de sistem ? Nu pornește. Sau pornește, dar rămâne în stand-by, fără vreun alt tip de acțiune. Sau pornește, se aude, numai că sunetul este distorsionat. Avem soluția potrivită pentru orice problemă ne-ați descrie.

Despre

Experiența Noastră

Mărcile pentru care prestăm servicii de reparații sisteme boxe active și amplificatoare sunt: Akai, Canyon, Creative, Enzatec, Genius, Grundig, Kinetix, Lacinema, LG, Logitech, Microlab, nJoy, Philips, Prestigio, Raidsonic, RPC, Samsung, Sony, Tehnics, Viewsonic.

Garanția pentru reparatiile efectuate  este de 90 de zile. Personalul nostru  este autorizat și experiementat în domeniu.

Reparații sisteme audio în laborator propriu, personal autorizat și cu o vastă experiența în domeniul reparațiilor electronice. Pentru reparații, echipamentele se aduc la noi la sediu.

De Ce Să Ne Alegeți?

17 Ani De Experiență

Peste 17 ani de experiență pentru a vă oferi servicii de calitate la prețuri corecte. Echipa calificată și oameni specializați, dedicați si profesioniști in tot ceea ce fac.  

Garanție 90 De Zile

Folosim aparatură modernă și piese de calitate pentru servicii de reparații diversificate. Garanția reparațiilor este de 90 de zile. Suntem electroniști pasionați.

Firmă De Încredere

Rapizi si foarte corecți. Disponibilitate maximă și consultanță specializată pentru toata gama de servicii oferită. Certificați de 6 ani ca firmă de încredere.

★★★★★

Am reparat un sistem audio Logitech care avea sursa arsă, totul ok, mulțumit.

★★★★★

Au fost foarte serioși și ceea ce au zis au și făcut. Am fost mulțumit și de pret și de execuție

Aparat Defect? Sunați-ne Acum!

×

Bună ziua!

Faceți click pe inginerul nostru din căsuța de mai jos și veți putea începe discuția cu el. Suntem disponibili pe Whatsapp de luni până vineri, între orele 10-19.

Pentru o mai bună comunicare vă rugăm sa ne transmiteți poze  cu echipamentul dumneavoastră.

×