Reparații Cuptoare cu Microunde

Aveți un

Cuptor Defect?

Obiectele electrocasnice din casa noastră sau de la locul de muncă ne ușurează existența și fac gătitul sa devină o placere. Indiferent că ne aflăm în confortul propriului cămin, sau la locul de muncă, într-o bucătărie profesională a unui hotel, sau în bucătăria celui mai pretențios restaurant, cuptoarele cu microunde au nevoie de reparații și întreținere periodică.

Mărci Reparate

Prestăm servicii de reparații cuptoare cu microunde pentru toți producătorii de astfel de electrocanice: Gorenje, Whirlpool, Samsung, Electrolux, Candy, Myria, Zelmer, Zanussi, LG, Rohnson, Bosch., și orice altă marcă mai puțin cunoscută.

Expertiza Noastră

Suntem o echipă experimentată în acest domeniu cu peste 17 ani de activitate. Avem personal specializat care așteaptă sa ne contactați, indiferent ce problema aveți cu cuptorul dumneavoastră. Fie ca alegeți sa ne contactați telefonic, fie cu ajutorul formularului nostru de contact online sau pe whatsup,  consultanța pentru aceste servicii este gratuită. Și nu uitați Marcus Electronics este o firmă de încredere.

Cum Se Procedează?

Ne aduceți cuptorul la sediu

Pentru a evita stricăciunile pe care le produc curierii,  cel mai bine este să ne aduceți cuptorul personal

Facem constatarea și vă comunicăm un preț

După ce stabilim cauza exactă a defecțiunii, vă putem comunica un preț pentru reparație. Dacă îl acceptați, cuptorul intră în service.

Garanția reparației este de 90 de zile

Ne străduim să oferim reparații cât mai rapide și la prețuri corecte. Garanția lucrărilor efectuate este de 90 de zile

FAQ

Puteți estima un preț înainte să ajung la atelier?

Dacă defecțiunea este una clasică și dvs. reușiți să ne dați toate detaliile necesare prin telefon, email sau whatsapp, putem estima un preț al reparației. Cel mai bine este să ne transmiteți și imagini cu echipamentul.

Constatarea defecțiunii este gratuită?

Dacă ajungeți la noi în service cu echipamentul, nu vă costă nimic ca să vă spunem ce anume s-a defectat și cât costă reparația.

Pot trimite echipamentul prin curier?

Doar dacă este o persoană cunoscută și de încredere. Am avut experiențe neplăcute cu unele firme de curierat care au trântit echipamentele.

Faceți reparații la nivel de componentă?

Da! De multe ori prin repararea unei singure componente,  salvăm o placă și reducem costul reparației.

Contactați-ne Acum Dacă Cuptorul Are Probleme!

0765 461 357

×

Bună ziua!

Faceți click pe inginerul nostru din căsuța de mai jos și veți putea începe discuția cu el. Suntem disponibili pe Whatsapp de luni până vineri, între orele 10-19.

Pentru o mai bună comunicare vă rugăm sa ne transmiteți poze  cu echipamentul dumneavoastră.

×