Oferim Serviciul De

Reparații Monitoare LCD

Service reparații monitoare lcd în laboratorul propriu, personal autorizat în reparații monitoare LCD cu o vastă experiență în domeniul reparațiilor electronice.

Pentru reparații monitoare lcd oferim consultantă gratuită, astfel clientul va fi informat corect referitor la termene de reparație și costuri pentru a aduce monitorul lcd la parametrii normali.

Garanția dată de service-ul nostru pentru reparații monitoare lcd este de 90 de zile.

Reparații monitoare lcd: Lg, Samsung, Benq, Hyundai, Orion, Relisys, Platinium, Daewoo, Philips, Aiwa, Toshiba, Allwiev, Maxwell, Compaq, Beko, Schneider, Silva, Jvc, Fujitsu, Dell, Hp, Altec, Acer, Horizon sau orice tip de monitor lcd, televizor.

Dacă aveți probleme cu monitorul LCD sau televizorul  nu ezitați sa ne contactați, o echipa de profesionisti este gata să vă rezolve problema!

Reparatii monitoare lcd, televizoare,  si alte reparatii electronice la cel mai bun pret ! Sunați chiar acum:  0765.461.357.

Service monitoare lcd  Str. Moinesti nr. 7, bl. 134A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti.

Orar de functionare L-V: 10-19  Mail: reparatielectronice@yahoo.com sau completați formularul de la pagina de contact. sau ne scrieți pe whatsapp

Constatare gratuită! Echipamentele se aduc la noi la sediu. Pentru o mai bună comunicare vă rugăm sa ne transmiteți poze  cu echipamentul dumneavoastră.

×

Bună ziua!

Faceți click pe inginerul nostru din căsuța de mai jos și veți putea începe discuția cu el. Suntem disponibili pe Whatsapp de luni până vineri, între orele 10-19.

Pentru o mai bună comunicare vă rugăm sa ne transmiteți poze  cu echipamentul dumneavoastră.

×