Service televizoare Bucuresti

Televizorul tau nu mai porneste? Sau porneste, se aude, dar nu apare nicio imagine? Apar dungi verticale, luminoase, pe mijlocul ecranului? Nu mai poti stinge televizorul din telecomanda? Se pierde culoarea, se intuneca imaginea? Sau poate nu mai prinzi toate programele sau „fuge” de pe post? Televizorul nu porneste de la prima incercare? Ai ajuns unde trebuie: service televizoare Bucuresti iti ofera servicii de reparatii la domiciliu sau in service-ul nostru autorizat, iar personalul nostru calificat si cu vasta experienta in domeniu, iti sta la dispozitie. Service televizoare Bucuresti

Consultanta in vederea depanarii este gratuita. In cazul in care ai nevoie de service televizoare la tine acasa, deplasarea costa 20 lei, iar constatarea, 10 lei. De-a lungul anilor de functionare, am castigat experienta, lucrand cu orice model de televizor care a fost la un moment dat la moda, orice marca si orice model: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel sau orice tip de televizoare LCD, LED sau plasma.

Avem personal pregatit si echipamente de cea mai buna calitate, si ne caracterizeaza profesionalismul si promptitudinea. Oferim garantie 6 luni de zile la oricare dintre produsele reparate si datorita contractelor cu importatori direct avem cele mai mici preturi la componente. Contacteaza-ne telefonic, oferim consultanta si, daca este nevoie stabilim o programare pentru service televizoare Bucuresti si imprejurimi. Daca este cazul, venim noi la tine acasa si iti rezolvam problema pentru orice tip de televizor, mai nou sau mai vechi, nou sau second hand, indiferent de producator. Scrie-ne un mail in cazul in care ne poti contacta online si cu siguranta televizorul tau va functiona din nou !

Constatare si deplasare gratuita !

 

Director Firme