Service monitoare Bucuresti

Intr-o piata in continua dezvoltare, cum este cea a produselor electronice si a computerelor personale, exista parerea gresita ca nimic nu mai trebuie reparat si Service monitoare Bucurestica toate produsele vor functiona impecabil o perioada indelungata; este vorba in special de produsele care poarta un nume cunoscut, dar nu numai. Doar ca, pentru a obtine cote de piata cat mai mari, producatorii ofera perioade de garantie cat mai mari, iar defectiunile apar mai greu. Chiar si asa, numarul de produse care vin in service in perioada de garantie si dupa, este mare. E suficient sa apara o mica eroare de proiectare, datorita ritmului de aparitie a modelelor noi si a complexitatii schemelor, pentru ca un lot intreg sa prezinte aceleasi defecte, dupa o anumita perioada de functionare. Calitatea slaba a unor componente, imbatranirea acestora sau utilizarea neconforma, determina si acestea tot felul de probleme.

Service monitoare Bucuresti este solutia, atunci cand monitorul iti face problme, scoate zgomote ciudate, cand imaginea este in ceata sau prea putin luminoasa, cand imaginea isi schimba nuanta, daca imaginea se ingusteaza sau apar anumite distorsiuni pentru perioade mai scurte sau mai lungi, cand monitorul porneste greu sau nu mai porneste deloc, sau poate a scos fum – e cazul sa aduci monitorul la service autorizat. Service monitoare Bucuresti asigura reparatii pentru orice tip de monitor TFT sau LCD in laboratorul propriu, cu personal autorizat si calificat, cu o vasta experienta in domeniu.

Oferim consultanta gratuita si va informam referitor la termenele de executie si costuri din start. In functiede reparatia efectuata, garantia noastra este de 6-12 luni in functie de vechimea aparatului. Reparam monitoare LG, Samsung, Benq, Hyundai, Orion, Relisys, Platinium, Daewoo, Philips, Aiwa, Toshiba, Allwiev, Maxwell, Compaq, Beko, Schneider, Silva, Jvc, Fujitsu, Dell, Hp, Altec, Acer, Horizon. Contacteaza-ne si te vom lamuri asupra reparatiilor care trebuiesc efectuate, asupra costurilor, asupra termenului de executie ! 

Constatare gratuita.


Director Firme