Service electronice Bucuresti

Service electronice Bucuresti ofera servicii de reparatii pentru urmatoarele produse: televizoare, monitoare, calculatoare, laptopuri, camere video, aparate foto, sisteme audio, combine muzicale, casetofoane, CD player-e, DVD, MP3, GPS, cuptoare cu microunde, videopriectoare, retroproiectoare. Asiguram service electronice Bucuresti pentru majoritatea marcilor: Daewoo, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel, Samsung.Service electronice Bucuresti

Pe o piata in continua ascensiune, asemenea celei a produselor electronice, exista impresia total eronata ca nimic nu mai trebuie reparat si ca toate echipamentele functioneaza fara greseala la nesfarsit; este vorba in special de produsele care poarta numele unor marci celebre, dar nu numai. Numai ca, pentru a beneficia de cote de piata cat mai mari, producatorii din domeniu ofera perioade de garantie cat mai mari, iar defectiunile apar mai greu. Chiar si asa, numarul de produse electronice care vin in service in perioada de garantie si dupa, este incredibil de mare. Este suficient sa apara cea mai mica eroare de proiectare, datorita rapiditatii de aparitie a modelelor noi si a complexitatii schemelor de proiectare, pentru ca un lot intreg sa prezinte aceleasi defecte, dupa o anumita perioada de functionare. Calitatea slaba a unor componente, imbatranirea acestora sau utilizarea neconforma, determina si acestea tot felul de probleme.

Service electronice Bucuresti te asteapta la sediul din Strada Moinesti nr. 7, bl. 134A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6. Pentru persoanele din Bucuresti care nu pot ajunge cu televizorul sau cuptorul cu microunde pentru reparat la service, ne deplasam la domiciliu. Oferim consultanta gratuita prin telefon.  Service-ul nostru poate asigura service televizoare, monitoare LCD, calculatoare si alte produse electronice pe tot teritoriul Romaniei.
 

Contactat la 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357


Constatare: gratuit
 

Director Firme