Reparatii tv Bucuresti

Nu mai poti opri televizorul din telecomanda? Se pierde culoarea sau se intuneca imaginea? Nu mai prinzi toate programele din grila sau „fuge” de pe post? Televizorul nu porneste de la prima incercare? Televizorul tau nu mai porneste deloc? Sau porneste, se aude, dar nu apare nicio imagine? Apar dungi verticale, luminoase, pe mijlocul ecranului? Reparatii tv Bucuresti

Efectuam reparatii tv cu promptitudine, profesionalism si seriozitate. Ne preocupa furnizarea de servicii de calitate pentru a ne fideliza clientii. In laborator avem aparatura si echipamente profesionale pentru reparatii tv. Reparam orice marca si orice model de televizor: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel. Efectuam reparatii tv pentru orice tip de televizor: televizoare LED, televizoare LCD, televizoare plasma.

Reparatii tv Bucuresti la domiciliul clientului care nu se poate deplasa sau in service-ul nostru autorizat, unde dispunem de personal cu vasta experienta in domeniul reparatiilor de televizoare. Consultanta pentru depanare televizoare este gratuita. Deplasare pentru reparatii tv Bucuresti: 0 lei. Deplasare la domiciliul clientului: 0 lei. Constatarea defectiunilor:  0 lei. Garantie pentru reparatiile tv facute de service-ul nostru: 6-12 luni, in functie de vechimea aparatului.

Contacteaza-ne telefonic sau vino la service-ul nostru pentru reparatii tv in cele mai bune conditii, rapid si sigur, cu o echipa de profesionisti experimentati. Daca vrei sa ne contactezi online, foloseste formularul din pagina noastra de contact si iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Constatare si deplasare gratuita!

Director Firme