Reparatii sisteme audio

Orice problema ai avea cu sistemul audio, contacteaza-ne si il vom repara. Rapid si cu profesionalism. Echipa noastra are experienta vasta in domeniul reparatiilor electronice in laboratorul propriu, dotat cu echipamente de ultima generatie care pot sa-ti readuca la viata sistemul audio.

Ce probleme poate avea un astfel de sistem, pentru a avea nevoie de reparatii sisteme audio? Nu porneste. Sau porneste, dar ramane in stand-by, fara vreun alt tip de actiune. Sistemul porneste, dar nu se aude. Sau porneste, se aude, numai ca sunetul este distorsionat. Avem solutia potrivita pentru orice problema descrisa mai sus, sau orice problema ne-ati descrie.reparatii sisteme audio

Cand vorbim despre un sistem audio, acesta poate fi oricare dintre urmatoarele: statie de amplificare, mixer audio, sistem Home Cinema, sau orice alt dispozitiv legat de sunet (indiferent ca este vorba despre inregistrare diverse sunete, mixarea acestora, sau redarea lor).

Marcile pentru care prestam servicii de reparatii sisteme audio sunt: Akai, Canyon, Creative, Enzatec, Genius, Grundig, Kinetix, Lacinema, LG, Logitech, Microlab, nJoy, Philips, Prestigio, Raidsonic, RPC, Samsung, Sony, Tehnics, Viewsonic.

Garantia pentru reparatiile efectuate porneste de la 6 luni, si poate ajunge la 12 luni, in functie de componentele montate de catre personalul nostru autorizat si experiementat in domeniu.

Reparatii sisteme audio in laborator propriu, personal autorizat si cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor electronice.

Garantie: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Deplasare: Puteti sa ne expediati sistemul audio prin curier rapid sau puteti sa-l aduceti la atelierul nostru din Bucuresti.

Pentru costul deplasare si constatare va rugam sa ne contactati la 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357

IMPORTANT! Daca ai probleme cu sistemul audio, nu ezita sa ne contactezi.Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid, cu profesionalism.