Reparatii laptopuri Bucuresti

Daca ai probleme cu laptopul, ai ajuns unde trebuie. Bateria nu mai tine? Display-ul iti face probleme? Alimentatorul s-a defectat? Spune-ne care-i problema si noi ne ocupam de rezolvarea ei.Reparatii laptopuri bucuresti

Te intrebi ce marci de laptop reparam? Efectuam reparatii laptopuri in Bucuresti pentru toate marcile de laptop: Acer, Alienware, Apple, Asus, BenQ, Clevo, Compaq, Dell, Elasco, Fujitsu, Hannspree, HP, IBM, Lenovo, LG, MSI, NEC, Packard Bell, Panasonic, RPC, Samsung, Siemens, Sony, Toshiba. Adu-l la noi si ti-l reparam, indiferent ce defectiune prezinta.

Avem o echipa de specialisti care efectueaza reparatii laptopuri pentru toate tipurile si modelele de pe piata. Personalul nostru este autorizat si are vasta experienta in domeniul reparatiilor electronice.

Constatarea costa 0 lei, si garantia pe care o oferim este de cel putin 6 luni, si poate ajunge pana la 12 luni in functie de vechimea aparatului, pentru toate tipurile de reparatii, in functie de accesoriile schimbate. Contacteaza-ne si laptopul tau nu va mai avea de suferit. Foarte important ! Cand ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului nostru de contact online, nu uita sa mentionezi marca de laptop, cum se comporta acesta si de cand il folosesti.

Puteti sa ne expediati laptopurile prin curier rapid sau sa le aduceti la atelierul nostru din Bucuresti.

Constatare gratuita!

Director Firme