Reparatii cuptoare cu microunde

Firma noastra este specializata in service si reparatii electronice, televizoare cu tub, LED sau LCD, plasma, reparatii monitoare LCD, calculatoare, reparatii si service tablete, laptopuri si notebook-uri, sisteme audio, combine muzicale, casetofoane, GPS, service aparate si rame foto, camere video, videoproiectoare si retroproiectoare, reparatii si sevrice telecomenzi, reparatii cuptoare cu microunde. Asiguram service pentru toate marcile si modelele.

Cuptorul cu microunde este un obiect electrocasnic extrem de important in bucataria oricarei gospodarii din secolul nostru, in orice restaurant, unitate hoteliera sau intr-un sediu de firma. Firmele care repara cuptoare cu microunde asigura intretinere periodica pentru acestea, revizii anuale, interventii in cazuri de urgenta, schimb de piese in caz ca defectiunea a intervenit in perioada de garantie. Lucrarile pe care le efectuam sunt doar cu materiale, echipamente, unelte si piese de cea mai buna calitate.

Asiguram reparatii cuptoare cu microunde, cu personal autorizat si cu vasta experienta in domeniu. Indiferent de comportamentul cuptorului tau cu microunde – fie ca nu mai poti deschide usa, fie ca nu mai primeste nicio comanda, fie ca s-a ars magnetronul, fie ca s-a ars foita de mica din interior, fie ai constatat ca face scantei cand porneste, fie ca pare in stare de functionare, si totusi nu incalzeste, fie apar erori la folia cu programari – te rugam sa ne contactezi ! Apeleaza-ne telefonic, sau foloseste pagina noastra de contact online. Pentru reparatii cuptoare cu microunde in service-ul nostru, dispunem de un atelier utilat modern, cu testere pentru diagnosticarea defectelor de functionare, stand de probe si o intreaga gama de echipamente speciale, dispozitive si scule necesare lucrarilor de reparatii.

Efectuam reparatii cuptoare cu microunde fie la sediul nostru, in laboratorul propriu, fie la domiciliul tau; in cazul din urma, deplasarea costa 20 lei. Asiguram consultanta gratuita prin telefon. Garantia pentru reparatiile efectuate in service-ul nostru este de 6-24 luni.
 

Director Firme